(untitled) (International relations and international law Journal, 2016)
Аталған мақалада энергетикалық қауіпсіздікке байланысты Қытай, Еуроодақ жəне басқа да мемлекеттердің саясаттары, сонымен қатар жалпы энергетикалық қауіп сіздік анықтамасының мəселелері талқыланған.