МИГРАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ В СОВРЕМЕННЫХ МЕЖДУНАРОДНЫХ ОТНОШЕНИЯХ И ПРОБЛЕМЫ РЕГИОНАЛЬНОЙ БЕЗОПАСНОСТИ В ЦА (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Мақала миграциялық үрдістің жəне Орталық Азиядағы аймақтық қауіпсіздіктің түсініктік аппаратының кейбір мəселелерін қарастырады.