ҚАЗАҚСТАН ҒАЛЫМДАРЫНЫҢ ҚЫТАЙ ТУРАЛЫ ЗЕРТТЕУЛЕРІ ЖӨНІНДЕ (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Мақалада дүниежүзіндегі жəне Қазақстандағы Қытайды зерттеудің жағдайы сипатталған. Сонымен қатар Қазақстан ғалымдарының Қытай туралы зерттеулері қамтылған.
Keywords: Қытай зерттеу; КСРО