Қазақстандағы жаңа ақпараттық жүйелердің дамуы жəне жаңа бұқаралық ақпарат құралдары (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Бұл құжат Қазақстандағы жаңа ақпараттық жүйелердің дамуы жəне жаңа бұқаралық ақпарат құралдары туралы.