Бәсекенің сұрақтары ғаламдық брендтің және индустриялық тыңшылықтың жүйесінің жүзеге асуында (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Индустриялық тыңшылық және бәсеке сұрақтар қазіргі әлемде болды астам шамшыл пішіндер болады, ана ең адами қызметтің барлық шеңберлеріне деген әсер ете. Жаса- барлық дүние мүліктің, идеяның және қызмет атқарулардың, қатал бәсекенің пәнімен, баста неше бәсекенің және экономикалық саясаттың осы қатынастарына халықаралық қатынастарға деген әсер ету біл. Бәсеке – тән күрестің тауардың өндірісінің ара кәсіпкерлердіңарасында бас базарда үшін өндірістің және өнімнің өткізуінің астам қолайлы шарттары үшін үшін ал- үшін үлкен пайда. Тауардың және қызмет атқарудың бәсекеге қабілеттілігінің зертте- – бір из зертте- негізгі буындарынан ара нарықтық экономикада, бұл өнімнің және ұсын- қызмет атқарудың күшті және әлсіз жақ айқындау қой. Байланысты мен осы, көкейкесті бүгін экономикалық тыңшылықтың біртұтас жүйесінің жаса- бас базар ларда болып табылады, қарсылас, серіктестер, мердігерлер, жаңа технологиялар, заңнама және олай бұдан әрі, ал в толықтауышты – білім ара ізденіс әдіс-айла бизнес пайдаланыл-, рұқсат алу, ақпарат игерушілік, ал да айла-қулық және алаяқтық жаса- пайдалан- үлгі. Үшін өткізудің және азық-түліктің базарларын қатал бәсеке, қаржының аддендумінің шеңбері және аусарлық к ең көп пайдаға кесек-кесек корпораций бастықтарының мәжбүр, мұқият соң өз қарсылас қызмет қара. Ол мүмкін ара сапа экономикалық тыңшылық және индустриялық тыңшылықтың пайдалан.
Keywords: индустриялық тыңшылық; халықаралық қатынастар; жаңа технологиялар; базар; бәсеке