Білім мен ғылымды жан əлемімен дарытқан тұлға, аяулы ғалым-ұстаз, профессор Г.Ш. Жамбатырованың рухына арналады (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Посвящается человеку, всей душой посвятившему себя знаниям и науке, незаменимому наставнику и ученому, профессору Г.Ш. ЖамбатыровойIt is devoted to the person who with all the heart has devoted himself to knowledge and science, the irreplaceable mentor and the scientist, professor G. Sh. Zhambatyrova
Keywords: декан; ұстаз