Вспоминая учителя. Подготовка первых специалистов международного права (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Remembering the teacher. Training the first specialists of international lawҰстазды есіне түсіру. Халықаралық құқық бойынша алғашқы мамандарды даярлау