ПРОБЛЕМЫ ВСТУПЛЕНИЯ КАЗАХСТАНА В ВТО: ВОПРОСЫ РАЗВИТИЯ АГРОПРОМЫШЛЕННОГО СЕКТОРА (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Мақалада ауыл шаруашылығы мəселелерінің ДСҰ-ға (Дүниежүзілік Сауда Ұйымы) кіру шарттары қарастырылған. А уыл шаруашылығы кəсіпкерлерінің арасында ақпараттықтүсіндіру жұмыстарымен қатар осы салада білікті мамандар үшін жағдай жасауға ұсыныс жасалынған.