ТҮРКИЯНЫҢ ҚЫТАЙ ХАЛЫҚ РЕСПУБЛИКАСЫМЕН САЯСИ-ЭКОНОМИКАЛЫҚ ҚАРЫМ-ҚАТЫНАСТАРЫ (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
В данной статье рассматриваются политические и экономические аспекты турецко-китайских отношений.
Keywords: сыртқы саясат; Түркия; Қытай