СОЦИАЛЬНАЯ РЕАБИЛИТАЦИЯ ЗАКЛЮЧЕННЫХ: МЕЖДУНАРОДНО-ПРАВОВЫЕ СТАНДАРТЫ И ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВО РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Мақалада сотталғандармен айналысудың əлеуметтік реабилитация саласындағы халықаралық құқықтық стандарттары мен Қазақстан Республикасының ұлттық заңнамасы салыстырмалы құқықтық түрде қарастырылған.