КАЗАХСТАНСКО-РОССИЙСКОЕ ИНТЕГРАЦИОННОЕ СОТРУДНИЧЕСТВО: РАЗВИТИЕ ИНДУСТРИИ СПОРТА И ТУРИЗМА (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Бұл мақалада автор Қазақстан мен Ресей арасындағы спорт жəне туризм интеграциондық аспектінің өркендеуін қозғайды. Сонымен қатар жұмыста екі жақтық қарым-қатынасының негізгі ерекшеліктері, кейбір регионалдық шекаралық ынтымақтастықтың кейбір факторлары, спорт жəне туризм саласындағы байланысты өркендету, бүгінгі тапта Қазақстан мен Рессей бірлестігі, сол сияқты спортпен туризмнің əлеуметік-мəдени жəне экономикалық бай ланыстарының мемлекет өміріне əсері көрсетіледі.