20 ЛЕТ В МЕЖДУНАРОДНОМ СООБЩЕСТВЕ: МНОГОВЕКТОРНЫЙ КУРС КАЗАХСТАНА (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Мақала Қазақстан Республикасының көп бағытты сыртқы саясат туралы талдау жасайды.