ТІЛДІ ОҚЫТУ БАРЫСЫНДАҒЫ МУЛЬТИМЕДИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
В статье автор исследует вопросы использования мультимедийных технологий в ходе изучения языка.
Keywords: тілді оқыту; мультимедиялық технологиялар