ЗАҢ ТІЛІН АУДАРУ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
В статье автор исследует особенности юридического перевода, который должен быть четким, ясным и иметь свою специальную терминологию.
Keywords: заң тіл; аудару