ДИПЛОМАТИЯЛЫҚ ҚЫЗМЕТТЕ МЕМЛЕКЕТТІК ТІЛДЕ ІС ҚАҒАЗДАРЫН ОҚЫТУДЫҢ МАҢЫЗДЫЛЫҒЫ (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
В статье автор исследует важность и значение изучения делопроизводства дипломатической службы на государственном языке.
Keywords: дипломатиялық қызмет; іс қағаздар