ВОПРОСЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ КАЗАХСТАНСКОГО ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА В ЧАСТИ ПРОТИВОДЕЙСТВИЯ ЭКСТРЕМИЗМУ (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
БҰҰ-да қаралған жеке құжаттар жəне экстремизмге қарсы Қазақстандық заң бөлімі. Кейбір көрсетілген мəселе- лерге құқықтық реттеу тұрғысынан ұсыныстар енгізілген.