ҚЫТАЙ МЕН РЕСЕЙ АРАСЫНДАҒЫ ЭНЕРГЕТИКАЛЫҚ ЫНТЫМАҚТАСТЫҚТЫҢ МƏСЕЛЕЛЕРІ МЕН БОЛАШАҒЫ (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
В данной статье рассмотрены перспективы и проблемы энергетического сотрудничества России и Китая.
Keywords: энергетикалық саясат; энергетикалық ынтымақтастық