ПРЕДСЕДАТЕЛЬСТВО РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН В ОБСЕ КАК ФАКТОР УКРЕПЛЕНИЯ АВТОРИТЕТА ОРГАНИЗАЦИИ (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Мақала Қазақстан Республикасының ЕҚЫҰ-дағы төраға лығының нəтижелеріне арналған. Мақалада ҚР-ға 2010 жылы ұйымының төрағасы болуына мүмкіндік берген факторлар, Қазақстан ұсынған бастамалар мен стратегиялық күн тəртібі қарастырылады.