НЕФТЬ КАК ИСТОЧНИК ЭНЕРГИИ И ФАКТОР «БОЛЬШОЙ ПОЛИТИЧЕСКОЙ ИГРЫ» (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Мақалада мұнай саласындағы мемлекетiнiң басты құқығын үлкейтуге, екіншіден, ұлт мұнай саласындағы мүдделерді қорғауға, үшіншіден, мұнай секторының реттеу құқығын жетiлдiру арналған.