Орталық Азия аймақтың мемлекеттер мен Жапонияның қатынастары (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Бұл мақала Жапония мен Орталық Азия мемлекеттерінің экономикалық қарым-қатынастары мəселесіне арналған. Автор тақырыпты ашу мақсатында КСРО-ның ыдырауынан кейінгі Орталық Азия елдері мен Жапонияның экономикалық қарым-қатынастарының қалыптасуы жəне дамуына, негізгі кезеңдері мен маңызды бағыттарына тоқталады.
Keywords: «ЖХЫА»; экономикалық қатынастар; Орталық Азия және Жапония