(untitled) (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Training of foreign affairs specialists in KazNU named after al-Farabi Әл-Фараби атындағы ҚазҰУ-да халықаралық саясат білгірі мамандарды даярлау