(untitled) (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Бұл мақалада Ұлыбританияның Еуропа Одағындағы негізгі құрылықтық саясаты қарастырылады. Автор Ұлыбританияның Еуропалық интеграциядағы роліне талдау жасайды.