(untitled) (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Аталған мақала Қазақстан Республикасы мен Үндістан арасындағы мемлекетаралық қатынастардың эволюциясының мəселелеріне бағытталған. Мақалада екі мемлекеттің ХХ ғ. аяғы – ХХI ғ. басында жасалған саяси-дипломатиялық жəне экономикалық қатынастар үдерісі көрсетілген. Қазақстан мен Үндістанның екі жақтық қатынастардың кейбір ерекшеліктері айқындалған. Мемлекетаралық қатынастарының екі ел экономикаларының дамуы үшін жағымды мəні көрсетілген.