(untitled) (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Бұл мақалада автор Еуропалық Одақ пен Орталық Азия энергетика саласындағы ынтымақтастықтың қиыншылықтарын сараптаған. Автор Каспий аумағының энергетикалық ресурстардың маңызы Еуропалық Одағынын қауіпсіздікке үшін деп қарастырады.