(untitled) (Халықаралық қатынастар және халықаралық құқық сериясы, 2016)
Мақалада мұнай саласындағы мемлекетiнiң басты құқығын үлкейтуге, екіншіден, ұлт мұнай саласындағы мүдделерді қорғауға, үшіншіден, мұнай секторының реттеу құқығын жетiлдiру арналған.