CENTRAL ASIA: THE NEW GREAT GAME (International relations and international law Journal, 2016)
Мақала авторлары Орталық Азия аймағындағы «Үлкенойынның» мүмкіндіктері мен ерекшеліктерін қарастырады.Сондай-ақ қазіргі кезеңдегі халықаралық қатынастардағыаймақтық жəне жаһандық мемлекеттердің орталық-азиялықсыртқы саясатының теориясы мен тəжірибесі талданады.
Keywords: the Great Game metaphor; Sentral Asia