СТАНОВЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ ФАКУЛЬТЕТА МЕЖДУНАРОДНЫХ ОТНОШЕНИЙ (International relations and international law Journal, 2016)
FORMATION AND DEVELOPMENT OF FACULTY OF THE INTERNATIONAL RELATIONSХАЛЫҚАРАЛЫҚ ҚАТЫНАСТАР ФАКУЛЬТЕТІНІҢ ДАМУЫ МЕН ҚҰРЫЛУЫ