Вспоминая учителя. Подготовка первых специалистов международного права - Айдарбаев, С. Ж. (International relations and international law Journal, 2016)
Remembering the teacher. Training the first specialists of international law Ұстазды есіне түсіру. Халықаралық құқық бойынша алғашқы мамандарды даярлау