ПРОБЛЕМЫ ВСТУПЛЕНИЯ КАЗАХСТАНА В ВТО: ВОПРОСЫ РАЗВИТИЯ АГРОПРОМЫШЛЕННОГО СЕКТОРА - Paizahanova, V. А. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада ауыл шаруашылығы мəселелерінің ДСҰ-ға (Дүниежүзілік Сауда Ұйымы) кіру шарттары қарастырылған. А уыл шаруашылығы кəсіпкерлерінің арасында ақпараттықтүсіндіру жұмыстарымен қатар осы салада білікті мамандар үшін жағдай жасауға ұсыныс жасалынған.