КОНЦЕПЦИЯ “HEALTH SECURITY” И ВОПРОСЫ БЕЗОПАСНОСТИ В ОБЛАСТИ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ - Makasheva, К. N.; Aimagambetova, А. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақала денсаулық сақтау саласындағы қауіпсіздік мəселелеріне арналған. Қауіпсіздік мəселелерін зерттеу əдістеріндегі өзгерістер туралы айта отырып, адамзат қауіпсіздігін заманауи қауіпсіздігінің бір түрі ретінде қарастырады. Денсаулық сақтау саласындағы “health security” концепциясы талдалады.