ОСНОВНЫЕ АСПЕКТЫ КОНТИНЕНТАЛЬНОЙ ПОЛИТИКИ ВЕЛИКОБРИТАНИИ В ЕВРОПЕЙСКОМ СОЮЗЕ - Nurdavletova, L. (International relations and international law Journal, 2016)
Бұл мақалада Ұлыбританияның Еуропа Одағындағы негізгі құрылықтық саясаты қарастырылады. Автор Ұлыбританияның Еуропалық интеграциядағы роліне талдау жасайды.