К ИСТОРИИ МЕЖГОСУДАРСТВЕННЫХ ОТНОШЕНИЙ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН И ИНДИИ В КОНЦЕ ХХ – НАЧАЛЕ ХХI ВЕКА - Abdyhalykov, К. S.; Dauletova, G. B. (International relations and international law Journal, 2016)
Аталған мақала Қазақстан Республикасы мен Үндістан арасындағы мемлекетаралық қатынастардың эволюциясының мəселелеріне бағытталған. Мақалада екі мемлекеттің ХХ ғ. аяғы – ХХI ғ. басында жасалған саяси-дипломатиялық жəне экономикалық қатынастар үдерісі көрсетілген. Қазақстан мен Үндістанның екі жақтық қатынастардың кейбір ерекшеліктері айқындалған. Мемлекетаралық қатынастарының екі ел экономикаларының дамуы үшін жағымды мəні көрсетілген.