20 ЛЕТ В МЕЖДУНАРОДНОМ СООБЩЕСТВЕ: МНОГОВЕКТОРНЫЙ КУРС КАЗАХСТАНА - Gubaidullina, М. Sh. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақала Қазақстан Республикасының көп бағытты сыртқы саясат туралы талдау жасайды.