ҚАЗАҚ ТІЛІНЕ ЕНГЕН ҚЫТАЙ КІРМЕ СӨЗДЕРІНІҢ ҚАЗАҚСТАН ЖЕРІНДЕГІ ƏСЕРІ ТУРАЛЫ - Galym, B. (International relations and international law Journal, 2016)
В статье автор исследует вопрос влияния китайских заимствованных слов, используемых в казахском языке.