ДИПЛОМАТИЧЕСКИЕ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ РЕСПУБЛИКОЙ КАЗАХСТАН И КОРОЛЕВСТВОМ ИСПАНИЯ - Tolegenova, К. Sh. (International relations and international law Journal, 2016)
Бұл мақалада Қазақстан мен Испания арасындағы дипломатиялық, экономикалық, сауда, мəдениет жəне туризм салаларындағы қарым-қатынас қарастырылады.