ДІНИ ЭКСТРЕМИЗММЕН КҮРЕСУ МƏСЕЛЕЛЕРІН РЕТТЕУГЕ АРНАЛҒАН ШЕТЕЛ МЕМЛЕКЕТТЕРІНІҢ ЗАҢНАМАЛАРЫН САЛЫСТЫРМАЛЫ-ҚҰҚЫҚТЫҚ ТАЛДАУДЫҢ КЕЙБІР ҚЫРЛАРЫ - Bekbosynov, Е. Т. (International relations and international law Journal, 2016)
В данной статье анализируются нормативные правовые акты некоторых участников СНГ «О противодействии экстремизму».