ВОПРОСЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ КАЗАХСТАНСКОГО ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА В ЧАСТИ ПРОТИВОДЕЙСТВИЯ ЭКСТРЕМИЗМУ - Samaldykov, М. К. (International relations and international law Journal, 2016)
БҰҰ-да қаралған жеке құжаттар жəне экстремизмге қарсы Қазақстандық заң бөлімі. Кейбір көрсетілген мəселе- лерге құқықтық реттеу тұрғысынан ұсыныстар енгізілген.