ПОЛОЖЕНИЯ О СЕМЕЙНЫХ ДЕЛАХ МИНСКОЙ И КИШИНЕВСКОЙ КОНВЕНЦИЙ О ПРАВОВЫХ ОТНОШЕНИЯХ И ПРАВОВОЙ ПОМОЩИ - Toyshybekov, А. S. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада Азаматтық, отбасылық жəне қылмыстық құқықтық қатынастар мен құқықтық көмек көрсету туралы 22 қаңтар 1993 жылғы Минск жəне 7 қазан 2002 жылғы Кишинев конвенцияларының отбасылық істерге қатысты нормаларына салыстырмалы шолу түрінде талдау жасалған. Тиісті қорытындылар тұжырымдалған.