ВИДЫ И ФОРМЫ МЕЖДУНАРОДНО-ПРАВОВОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТИ ГОСУДАРСТВ - Chukina, А. H. (International relations and international law Journal, 2016)
Автор мақалада халықаралық құқық бойынша жекелеген құқық бұзушылықтарға, сондай-ақ дүниежүзілік қауымдастық деңгейіндегі қылмыстарға қатысты мемлекеттің халықаралық құқықтық жауапкершілігінің мəселелерін қарастырады.