ПОЛИТИЧЕСКИЕ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ИРАНОМ И ЕВРОПЕЙСКИМ СОЮЗОМ: СТРАТЕГИЧЕСКИЕ СФЕРЫ - Гаджолу, М. Г. (International relations and international law Journal, 2016)
Көптеген жылдар бойы Иран мен ірі Еуропа мемлекеттері арасындағы қатынастарда саяси стратегия мəселелері маңызды орын алып келді. Бұл мəселелер геосаяси ойындардан жəне аймақтағы державалардың бəсекелестігінен шықты. Мақалада автор Иран мен Еуропалық одақтың стратегиялық аядағы саяси қатынастарына тоқталады.