ПРЕДСЕДАТЕЛЬСТВО РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН В ОБСЕ КАК ФАКТОР УКРЕПЛЕНИЯ АВТОРИТЕТА ОРГАНИЗАЦИИ - Movkebayeva, G. А. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақала Қазақстан Республикасының ЕҚЫҰ-дағы төраға лығының нəтижелеріне арналған. Мақалада ҚР-ға 2010 жылы ұйымының төрағасы болуына мүмкіндік берген факторлар, Қазақстан ұсынған бастамалар мен стратегиялық күн тəртібі қарастырылады.