СТРАТЕГИЧЕСКИЕ НАПРАВЛЕНИЯ РАЗВИТИЯ ПРИГРАНИЧНОГО СОТРУДНИЧЕСТВА КАЗАХСТАНА И КНР - Khasenova, А. К. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада Қазақстан мен Қытай арасындағы сауда-экономикалық қатынастар қарастырылады. Қазақстан мен Қытайдың шекаралық серіктестігін дамыту саласында стратегиялық ынтымақтастығының негізгі бағыты еркін сау да зонасы жəне инновациялық құрылым болып табылады.