НЕФТЬ КАК ИСТОЧНИК ЭНЕРГИИ И ФАКТОР «БОЛЬШОЙ ПОЛИТИЧЕСКОЙ ИГРЫ» - Misina, S. E. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада мұнай саласындағы мемлекетiнiң басты құқығын үлкейтуге, екіншіден, ұлт мұнай саласындағы мүдделерді қорғауға, үшіншіден, мұнай секторының реттеу құқығын жетiлдiру арналған.