КАЗАХСТАНСКО-ГЕРМАНСКОЕ ЭКОНОМИЧЕСКОЕ СОТРУДНИЧЕСТВО: СОВРЕМЕННОЕ СОСТОЯНИЕ И ПЕРСПЕКТИВЫ - Taldayeva, Ye. S. (International relations and international law Journal, 2016)
«Қазақстандық-германиялық экономикалық ынтымақ-тастық: қазіргі жағдайы мен болашағы», мақаласындақазақстандық-германиялық іскерлік жəне сауда қарым-қатынас ақпараты, Қазақстан экономикасындағы немісқаржы салу жайлы баяндалады.Мақалада қысқаша 2010 жылы өткен ҚазақстандағыГермания жылы жайлы айтылған. Сонымен қатар Астанада2010 жылдың шілде айында өткен қазақстандық-гер-маниялық экономикалық форум жайлы ақпарат табааламыз.