ИСПОЛНЕНИЕ РЕШЕНИЙ ЕВРОПЕЙСКОГО СУДА ПО ПРАВАМ ЧЕЛОВЕКА ПУТЕМ ИХ ИМПЛЕМЕНТАЦИИ И ИНКОРПОРАЦИИ В НАЦИОНАЛЬНУЮ ПРАВОВУЮ СИСТЕМУ - Nadzhafova, Т. Т. (International relations and international law Journal, 2016)
Автор мақаласында адам құқықтары жөніндегі Еуропа соты шешімдерінің имплементация жəне инкорпорация жолымен ұлттық құқықтық жүйеде орындалуы туралы тоқталады.