РАЗВИТИЕ РЕМЕСЛА В СЕВЕРНОМ АЗЕРБАЙДЖАНЕ И ЕГО ВЛИЯНИЕ НА ВНЕШНЮЮ ТОРГОВЛЮ - Ramazanly, G. (International relations and international law Journal, 2016)
Тарихи-жағрафиялық дереккөздерге қарағанда ежелгі жəне орта ғасыр авторларының еңбектерінде қолөнер шығармашылығының құрылымы, оның белгілі бір салалары, қыш, сауда, Солтүстік Əзірбайжан қалаларындағы халық саны, олардың этникалық құрамы туралы өтемаңызды мəліметтер бар. Автор мақаласында Солтүстік Əзірбайжандағы қыш өнімдерін (жанан) өндірудің кейбір мəселелеріне тоқталады.