НЕФТЯНАЯ ПОЛИТИКА ЦАРИЗМА В АЗЕРБАЙДЖАНЕ В XIX В. - Kerimov, N. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада автор ХІХ ғасырда əзірбайжандағы патшаның мұнай саясатындағы жер мəселесіне тоқталады.