ИНТЕГРАЦИОННЫЕ ИДЕИ ПРЕЗИДЕНТА РК Н.А. НАЗАРБАЕВА - Dashzeveg, B. (International relations and international law Journal, 2016)
Автор Н. Ə. Назарбаевтың сыртқы саясатының басты түйінді стратегиясы ретінде Орталық Азия елдерінің интеграция идеясының концепциясының қалыптасу құрылымын зерттейді. Автор осы концепцияның тарихи дамуын талқылауда.