Аймақтық соттар мен ДСҰ-ның дауларды шешу тетігі: қайталама іс жүргізу мәселелері - Uskenbayeva, А. N.; Amandosuly, B. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақала аймақтық бірлестіктердің сот органдары мен ДСҰ-ның ДШО арасындағы қайталама сот ісін жүргізу мәселелері тақырыбына арналған. Басында авторлармен, аймақтық интеграциялық бірлестіктерді құру мен олардың қызмет етуі және ДСҰ-ның оларға қатысты бақылау тетіктері туралы ДСҰ-ның келісімдерінің (ГАТТ және ГАТС) бірқатар баптары сараланады. Кейіннен мәтінде ДСҰ-ның құқығы мен аймақтық бірлестіктер келісімдерінің өзара арақатынасының түрлі бағыттары қарастырылады. Авторлармен қайталама сот ісін жүргізудің түрлі мысалдары келтіріліп, мұндай жағдайлардағы мүмкін салдарлар көрсетіледі және осы жағдайларды шешудің негізгі мүмкіндіктері қарастырылады.