КЛЮЧЕВЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВНЕШНЕПОЛИТИЧЕСКОЙ СТРАТЕГИИ КНР НА СОВРЕМЕННОМ ЭТАПЕ - Каукенов, А. (International relations and international law Journal, 2016)
Мақалада автор Орталық Азия аймағындағы ҚХР-дың саясатын сараптайды. Орталық Азиядағы қытайлық стратегияға, қазіргі кезеңдегі ҚХР-дың сыртқы саяси стратегиясына ерекше көңіл бөлінген.